Hotel Iliada 4*



Descriere hotel

Hotelul Iliada 4* este situat la doar 100 de metri de plaja cu nisip negru Perivolos de pe insula Santorini,  la 800 de metri de satul Perissa, la 10 km de capitala Fira și  de Aeroportul Național Santorini. Barul de la piscina serveste zilnic micul dejun si bauturi, iar la mai putin de 100 de metri se gasesc restaurante si un minimarket.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, încălzire, camere pentru nefumători, camere de familie, camere izolate fonic, piscină în aer liber (deschisă în sezon), prosoape la piscină, terasă la soare, grădină, bar la piscină, room service,  închirieri auto, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit, birou de turism, cameră de bagaje, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, lounge cu TV, fax/copiator, jocuri și puzzle-uri, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Cele 25 de camere au balcoane cu vedere la grădină, la piscină şi vedere parțială la Marea Egee, curti,  aer condiționat, WiFi, frigidere, TV cu ecrane plate si uscătoare de par.

Masa hotel

Mic dejun.