Hotel Hersonissos Village Hotel & Bungalows 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hersonissos Village Hotel & Bungalows 4* este amplasat intr-o zona linistita de pe coasta unui deal, deasupra frumosului Golf Hersonissos, la numai 1 km de centrul aglomerat al oraşului. Plaja cu nisip alb se afla la 400 de metri distanta.   

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, serviciu de concierge, bar, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, minimarket, seif, serviciu de transfer, aer condiţionat, închirieri auto, camere de familie, capelă/altar, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, curăţătorie chimică/spălătorie, serviciu de calcat, piscină în aer liber, sauna, sală de fitness, fax/copiator, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, terasă la soare, gradina, mini golf, inchirieri biciclete, tenis de masa, darts, biliard, cameră de jocuri, teren de tenis, teren de golf. Animalele de companie nu sunt acceptate.  


Camere hotel

 Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, seif, telefon, balcon, TV cu canale prin satelit, frigider, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par.

Masa hotel