Hotel Grand Beach 4*



Descriere hotel

Grand Beach Hotel 4* este amplasat  pe plaja cu nisip din Megali Ammos, la 400 de metri de orasul Mykonos.  Hotelul are piscina cu apa de mare, cada cu hidromasaj,  centru de fitness, piscina pentru copii  si 37 de camere elegante cu vedere la Marea Egee.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, lift, transfer de la/la aeroport contra cost,  serviciu de transfer  contra cost,  piscină în aer liber deschisă în sezon,  terasă la soare, grădină, închirieri auto, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, curăţătorie chimică, fax/copiator, babysitting/servicii pentru copii, bar, restaurant, snack bar, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, inchirieri biciclete contra cost. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Camerele si suitele sunt dotate cu aer condiţionat , TV satelit, seifuri, frigidere, bai cu papuci, halate de baie, articole de toaleta si uscatoare de par. Unele camere au cazi cu hidromasaj, piscine private, zone de relaxare şi TV cu ecrane plate.


Masa hotel

Mic dejun.