Hotel Eleana 3*



Descriere hotel

Hotelul Eleana 3* se află la 70 de metri de plaja Agios Ioannis şi la 300 de metri de faimoasa plajă Papa Nero, situat printre flori și portocali. Micul dejun tip bufet, cu gemuri şi brânzeturi locale, este oferit în sala de mese însorită. Oaspeții se pot destinde în zona de relaxare din grădină sau în lounge-ul cu șemineu. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în zonele publice ale hotelului. Chiar vis-a-vis de hotel se află un loc de joacă public. Orașul Volos este situat la 55 km de Agios Ioannis şi are mai multe restaurante ouzo tradiționale. Hania, centrul de schi din Pelion, se află la 25 de km, iar mai multe sate pitorești, printre care Mouresi și Tsagarada, sunt situate la 10 minute de mers cu mașina. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de grădină, terasă la soare, fax/copiator, ascensor, încălzire, Aer Condiţionat,  internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare publică gratuita  (nu este necesară rezervare).  

Camere hotel

Cele 42 de camere ale hotelului detin Aer Condiţionat şi frigider. Fiecare cameră are TV și telefon. Toate camerele au pardoseală cu gresie şi baie proprie cu duș.

Masa hotel

Mic dejun