Hotel Ecoresort Zefyros 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Ecoresort Zefyros 4* se află în Agios Kirykos şi este inconjurat de podgorii şi livezi de măslini, la 6 km de oraşul Zakynthos si  la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de cea mai apropiata plaja. Restaurantul oferă specialitati greceşti, italiene,  şi internaţionale, in timp  ce barul de la piscină serveşte băuturi, cafea şi gustări pe tot parcursul zilei. Oaspetilor li se ofera relaxare la baia turceasca, masaje si tratamente de intretinere corporala si faciala.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ecoresort Zefyros 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, grădină, grătar, bar, restaurant (bufet), snack bar, lift, aer condiţionat, magazine, camere de familie, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, închirieri auto, spălătorie,  serviciu zilnic de menaj, lounge/ cameră cu TV, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, închirieri biciclete, aqua park, echitatie, drumeţii, tenis de masă, biliard, masaj, baie turcească/baie de aburi, spa și centru de wellness. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Toate cele 71 de camere sunt utilate cu:  aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit, mini baruri, bai cu uscătoare de păr şi articole de toaletă.

Masa hotel

Fara masa.