Hotel Eagles Palace & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Eagles Palace & Spa 5* se afla în mijlocul unor gradini luxuriante si plaja privata cu nisip în zona Skala. Satul pitoresc Ouranoupoli se afla la mai putin de 4,5 km de hotel. Hotelul ofera un centru de sporturi acvatice, dotat cu echipamente necesare pentru activitati precum scufundari, schi nautic şi windsurfing. Optiunile de servit masa includ preparate din bucataria italiana la Vinum, bucatarie gastronomica internationala în restaurantul Kamares si specialitati din peste preparate pe loc la restaurantul Almyra. O cafenea, un cocktail bar şi un bar pe plaja ofera bauturi şi cocktailuri pe tot parcursul zilei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Eagles Palace & Spa 5* le ofera oaspetilor sai: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, room service, sali de conferinta şi petreceri, transfer de la/la aeroport, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, facilitati VIP în camera, serviciu de calcatorie, suita nuptiala, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, camere pentru nefumatori, ascensor, seif, capela/altar, incalzire, magazine în hotel, fumatul interzis in toate spatiile publice şi private, Aer Conditionat, ziare, zona de plaja privata, teren de tenis, sala de fitness, pescuit, spa si centru de wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, windsurfing, cada cu hidromasaj, caiac, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, scufundari, snorkelling, piscina interioara, închirieri biciclete, facilităţi de sporturi nautice la hotel, grădina, terasa la soare, piscina în aer liber, restaurant, bar, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), snack bar, mic dejun în camera, internet Wi-Fi gratuit in intregul hotel, internet prin modem gratuit in centrul de afaceri, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Cele 165 de camere sunt dotate cu Aer Conditionat, TV LCD prin satelit, baie luxoasa din marmura. Acestea sunt decorate in culori naturale si sunt elegante, cu vedere la mare sau la gradina.

Masa hotel

Mic dejun