Hotel Daisy 2*



Descriere hotel

Hotelul Daisy 2* este situat in centrul satului de coasta Kalamaki, in vecinattaea mai multor magazine si taverne, la 2 km de statiunea Laganas si la 3 km de orasul Zakynthos, portul principal şi aeroportul Zakynthos. Hotelul ofera un mic dejun continental, snack bar si un restaurant. Pentru copii exista un loc de joaca special amenajat si  piscina. Se pot inchiria masini si biciclete.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, bibliotecă, grădină, camere de familie, salon de frumuseţe, piscină în aer liber, biliard, seif, camera de bagaje, schimb valutar,bar, restaurant, snack bar, WiFi gratuit in zonele publice, internet prin cablu contra cost in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, teren de joacă pentru copii, spalatorie, fax/copiator, transfer la aeroport contra cost, inchirieri auto, inchirieri biciclete contra cost. Animalele de companie sunt acceptate la cerere gratuit.  

Camere hotel

Fiecare studio si apartament este prevazut cu:  TV, balcon, frigider, chicineta, fierbător electric, ustensile de bucătărie baie cu duş.

Masa hotel

Mic dejun