Hotel Castelli 3*



Descriere hotel

Hotelul  Castelli 3* destinat exclusiv adulților se află pe Insula Zakynthos. în Agios Sostis, o zonă liniștită din Golful Laganas. Plaja cu nisip cu lungimea de 9 km din Laganas este una dintre cele mai lungi plaje mediteraneene, unde depun ouă broaștele țestoase Caretta Caretta. Restaurantul a la carte oferă mâncăruri locale și mediteraneene, pregătite cu produse de la fermă. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gazdele pun la dispozitia oaspetilor: recepţie deschisă non sto, transfer aeroport si serviciu de transfer contra cost, aer condiţionat, seif, camere pentru nefumători, suită nupţială, lounge/cameră cu TV, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar la piscină,  snack bar, grădină, terasă la soare, piscină în aer liber deschisă în sezon, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, spălătorie, fax/copiator, serviciu de secretariat, aqua park, mini golf, snorkelling, echitatie,  scufundări, drumeţii, ciclism, bibliotecă, windsurfing, teren de tenis, inchirieri biciclete, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele decorate în culori deschise au mobilier din lemn, balcoane sau terase cu vedere la plantațiile de măslini și la deal, la piscină și  la mare.

Masa hotel