Hotel Bella Grecia 1*



Descriere hotel

Hotelul Bella Grecia 1* este situat între Chanioti şi satul Polichrono din Halkidiki, la doar 150 de metri de plajă,  la 15 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Chanioti si la 1 ora de mers cu masina de orasul Salonic si Aeroportul Makedonia. Oaspeții pot lua micul dejun sau pot savura seara o băutură pe terasa la soare de la piscină. În fiecare săptămână se organizează grătare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer conditionat, transfer la aeroport, închirieri auto, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, serviciu zilnic de menaj, echipament de joacă pentru exterior, bibliotecă, camere de familie, grădină, acces imediat la plajă, terasă la soare, piscină în aer liber, bar, snack bar. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Studiourile au aer condiționat, balcoane mobilate cu vedere la grădină sau la mare, TV cu ecrane plate, paturi king size, seifuri, telefoane,  fierbatoare electrice, bai cu dus, chicinete, frigidere, fierbatoare electrice, ustensile de bucatarie, plite de gatit, prajitoare de paine.

Masa hotel

Mic dejun