Hotel Beach Hotel Kapahi 2*



Descriere hotel

Beach Hotel Kapahi 2* este o proprietate de familie situata in sudul Insulei Thassos, in localitatea Pefkari, pe tarmul marii, la numai 1 km distanta de orasul Potos si la 2 km de centrul orasului Limenaria. Plaja hotelului este premiata cu Steag Albastru. Portul Limenas se afla la 50 de km distanta, iar aeroportul din Kavala este la 85 de km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: receptie, aer conditionat, inchirieri auto, minimarket, camera de bagaje, terasa cu vedere la mare, zona de plaja privata cu nisip, acces imediat la plajă, sezlonguri si umbrele, camere de familie, lounge/cameră cu TV, parcare privata gratuita, bar, restaurant a la carte (gastronomie greceasca, turceasca, europeana), snack bar, bar pe plaja, pranz la pachet, serviciu zilnic de menaj, închirieri auto, sali de conferinte si petreceri, sporturi nautice, scufundari. Animalele de companie de talie mica sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele sunt prevazute cu: aer conditionat, WiFi gratuit, TV, mini baruri, balcoane cu vedere la gradina sau la mare,  bai cu dus sau cada, uscatoare de par.

Masa hotel