Hotel Balcony 3*



Descriere hotel

Hotelul Balcony 3* este un hotel tip boutique amplasat pe versantul unei faleze, cu vedere impresionanta a Marii Ionice si acces direct la plaja. La distanta de 5 km se afla orasul Zakynthos si la mai putin de 1 km se regaseste celebra statiune turistica Tsilivi cu o multime de restaurante si baruri. Statia autobuzului intercity se afla in apropierea hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Balcony 3* ofera: grădină, terasă, terasă la soare, închirieri biciclete, bibliotecă, parcare publica gratuita fara rezervare, restaurant, restaurant (a la carte), bar, WiFi gratuit in centrul de afaceri, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, aer condiţionat, prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri.

Camere hotel

Fiecare din cele 33 de camere construite in stilul arhitectonic traditional este inzestrata cu facilitati moderne si cu balcon cu vedere superba la mare. Dotarile cuprind: Aer Conditionat, frigider, YV, baie cu uscator de par si dus/cada. In camera se serveste un mic dejun cu preparate de casa.

Masa hotel

Mic dejun.