Hotel Atrium 3*



Descriere hotel

Hotelul Atrium 3* se afla la numai 100 m de cea mai larga plaja din Creta, in orasul Rethymno, la 65 km de aeroportul din Chania si la 84 km de aeroprtul din Heraklion. Oaspetii hotelului se pot relaxa in sezlongurile de la piscina si pot admira dansurile folclorice si serile cretane in cadrul programelor de divertisment.  Pentru mic dejun si cina oaspetii se pot bucura de un bufet de calitate cu specialitati cretane si europene. Gustari si bauturi proaspete sunt servite pe tot parcursul zilei la cafeneaua de la piscina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Atrium 3* dispune de urmatoarele facilitati: grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă, facilităţi de sporturi nautice, închirieri biciclete, restaurant, bar, snack bar, inchirieri auto, recepţie deschisă non stop, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, fax/copiator, ascensor, Aer Condiţionat, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, internet prin cablu în întregul hotel  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 121 de camere sunt prevazute cu balcon, Aer Conditionat, TV satelit, frigider, internet Wi-Fi gratuit, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune