Hotel Atrion 3*



Descriere hotel

 Hotelul Atrion 3* este situat in statiunea Agia Marina din Chania, la numai 30 de metri de plaja cu nisip, la 8 km de orasul Chania si  la 24 de km de Aeroportul Chania. In apropierea hotelului se afla statia de autobuz care face legatura cu orasele de pe coasta din apropiere. La cativa pasi sunt numeroase taverne si magazine, iar la mai putin de 100 de metri sunt mai multe cluburi si baruri pe plaja. Restaurantul hotelului serveste preparate cretane si mediteraneene, precum si meniuri pentru copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor le sunt oferite: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, pranz la pachet, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), bar la piscină, snack bar, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale (la cerere), piscină de relaxare  în aer liber (deschisă în sezon) cu zona de mica adancime, terasă la soare, grădină, prosoape la piscină, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, fax/copiator, bancomat, schimb valutar,  vestiare, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, porți de siguranță pentru copiii mici, echipament de joacă pentru exterior, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, bibliotecă, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete (contra cost),  masaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Cele 129 de camere  au balcoane cu vedere la munti, gradina sau la piscina si sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, seifuri, frigidere, bai cu articole de toaleta si uscatoare de par.

Masa hotel

Demipensiune.