Hotel Athens Zafolia 4*



Descriere hotel

Hotelul Athens Zafolia 4* cu vedere  directă la dealul Lycabettus este situat la mică distanţă de mers pe jos de Muzeul Naţional din Atena, in apropierea statiei de metrou Ambelokipi si a autostrazii Attiki Odos, cu acces usor la centrele comerciale si de afaceri din Atena si din restul regiunii Attica. Restaurantul Ellinikon ofera preparate mediteraneene cu ingrediente proaspete de calitate.  Barul de la piscina  ofera vedere panoramică si este situat in gradina amenajata pe acoperis. La lounge barul elegant Jason  oaspetii se pot intruni in intalniri de afaceri sau de socializare in timp ce se delacteaza cu gustari, cocktailuri, sau cu deserturi de la patiseria hotelului. Oaspetii au acces gratuit la piscina, la sauna si la sala de gimnastică. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bancomat, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje,  piscină în aer liber pe acoperis deschisă în sezon, bar, restaurant a la carte, mic dejun în cameră,  meniuri cu diete speciale  la cerere, automat  gustări,  bar la piscină, room service,  snack bar, magazine, închirieri auto, parcare cu rezervare contra cost, WiFi in camere gratuit, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, sală de fitness, saună, lounge cu TV, zonă pentru fumători, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, magazin de suveniruri/cadouri. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare din cele 192 de camere are un design placut, acces gratuit la internet, sistem de incalzire si aer conditionat, mini bar, TV prin satelit, seif, baie cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.