Hotel Antigoni Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Antigoni Beach Resort 4* este situat chiar pe plaja din Trani Ammouda, în Halkidiki, cu vedere la Golful Sigiticos, la 3 km de satul Agios Nikolaos si la 85 de km de aeroportul din Salonic. Dimineata se  serveşte un mic dejun grecesc, cu produse locale şi gem de casă. Restaurantul prepara mancaruri mediteraneene şi peşte proaspăt la pranz şi la cină, iar barurile de la piscină si de pe plajă oferă cafea şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei. Hotelul detine o piscina in aer liber, un centru spa, piscina pentru copii si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice. se organizeaza si cursuri de echitatie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, seif, aer condiţionat, încălzire, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, salon TV, WiFi gratuit, închirieri auto, parcare pazita pe strada, camere de familie, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, suită nupţială, bar, room service, snack bar, meniuri pentru copii, cafenea, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale la cerere, restaurant a la carte, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, spălătorie/curatatorie chimica/serviciu de calcat, grădină, terasa la soare, acces imediat la plajă, mobilier de gradina, piscină în aer liber, piscină pentru copii, sesiuni de yoga, selonguri, umbrele, spa și centru de wellness, masaj, servicii de înfrumusețare, pachete Spa/wellness, darts, tenis de masa, biblioteca, echitatie,  ciclism, drumetii, inchirieri biciclete, scufundari, caiac, snorkelling, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri.

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, balcon, seif, mini bar, WiFi gratuit, telefon, birou, TV cu ecran plat si canale prin cablu/satelit, izolare fonica, ventilator, incalzire, dressing, intrare privata, fierbator electric, masina de cafea, mobilier de gradina, baie cu dus, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune