Hotel Aliki 4*



Descriere hotel

Hotelul Aliki 4* se află în satul Nikiana, la 4 km distanta de satul Nidri si la 10 km de orasul Lefkada. Plaja se afla la numai 100 de metri distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Aliki 4* ofera: piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, grădină, room service, mic dejun în cameră, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), automat (băuturi), livrări de alimente, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, transfer de la/la aeroport (contra cost), schimb valutar, birou de turism,  serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, vestiare lounge/cameră  cu TV, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj,  lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, facilităţi VIP în cameră, aer condiţionat, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, magazine, teren de tenis, pescuit, windsurfing, darts, ciclism, caiac, scufundări, ciclism, călărie,  sporturi nautice, masaj, închirieri biciclete.

Camere hotel

Cele 22 de camere au mini baruri și TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, balcoane cu vedere la Marea Ionică sau grădină, bai cu cadă sau duș.

Masa hotel

Mic dejun.