Hotel Aldemar Amilia Mare 5*



Descriere hotel

Hotelul Aldemar Amilia Mare 5*  este situat la 6 km de orasul Rhodos, la 20 km de aeroport, in statiunea
Kalithea, pe propria plaja cu nisip si pietricele. Facilitatile
generoase il recomanda pentru familiile cu copii care vor petrece un
sejur plin de activitati sportive si nu numai. Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 5 etaje si 4 corpuri cu 3 si 5 etaje. Hotelul apartine lantului Aldemar Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Aldemar Amilia Mare 5* ofera urmatoarea gama de facilitati: 13 piscine in aer liber (8 cu apa de mare, 5 cu apa dulce), 2 piscine pentru copii, piscina interioara, 2 tobogane, sezlonguri si umbrele gratuite, 7 restaurante, 8 baruri, curatatorie chimica, camera de bagaje, schimb valutar, internet contra cost, inchiriere masini, mini market, magazine, sala de conferinte si petreceri, tenis de camp, tenis de masa, mini golf, gimnastica aerobica si acvatica, volei pe plaja, discoteca, bingo, darts, lectii de gatit, biliard, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, lectii de tenis, sporturi acvatice, programe de animatie de zi si de seara, teren de joaca pentru copii, 2 tobogane, mini disco, mini club (10-12 ani), animatie, meniu special pentru copii.

Camere hotel

Camerele si apartamentele in numar de 587 sunt situate in cladirea principala si cladirile anexe si detin urmatoarele facilitati: Aer Conditionat, balcon sau terasa, telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par, frigider, seif contra cost, TV satelit, papuci, halate de baie, cos cu fructe zilnic (in camerele superioare).


Masa hotel

All Inclusive.