Hotel Akrotiri Beach 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Akrotiri Beach 4* se afla pe o peninsula din localitatea Paleokastritsa, cu vedere la Plaja Agia Triada, la 22 km de cartierul vechi din orasul Corfu si la 23 de km de aeroportul international din Corfu.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, seif, lift, cameră de bagaje, camere de familie, camere pentru nefumători, aer condiţionat, terasă la soare, grădină, acces direct la plaja, parcare gratuita fara rezervare, bar, room service, restaurant, bar la piscină, mic dejun în cameră, snack bar, WiFi gratuit, fax/copiator,  închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, menaj zilnic, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, biliard, scufundări , divertisment de seară, muzica live. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera are in dotare: aer condiţionat, seif, telefon, balcon, frigider,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, plasa de tantari, canapea, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.