Hotel Afroditi Venus Beach & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 4* este situat pe tarmul marii in satul  Kamari, la 5 km de Aeroportul International Santorini si la 7,5 km de orasul Fira.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, aer condiţionat, camere de familie, închirieri auto, zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, bar, snack bar, restaurant, seif, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de călcat, menaj zilnic, spalatorie, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă la soare, grădină, inchirieri biciclete, spa și centru de wellness, masaj, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, cameră de aburi, piscină în aer liber, sezlonguri, piscină pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

 Fiecare camera are in componenta: aer condiţionat, incalzire, seif, radio, telefon, balcon/terasa, serviciu de trezire, frigider, TV cu canale prin satelit, WiFi gratuit, baie cu dus, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel