Hotel Aeolis Thassos Palace 4*



Descriere hotel

Hotelul  Aeolis Thassos Palace  4* se află la 200 de metri de o plajă mică si la mai puţin de 2 km de plajele populare  Astris şi Psili Ammos.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, grădină, bar, restaurant bufet, room service, terasă la soare, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, sauna, sala de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, cameră de bagaje, presă pentru călcat pantaloni, spălătorie, serviciu de calcat, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, teren de tenis, biliard, tenis de masă, cameră de jocuri,  inchirieri biciclete, teren de joacă pentru copii.

Camere hotel

Fiecare camera  detine: aer condiţionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, seif, baie elegantă cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au vedere la munte, iar altele, vedere panoramică la mare.

Masa hotel