Hotel Mercure Hotel Berlin City 4*



Descriere hotel

Mercure Hotel Berlin City 4* este un hotel modern din lantul hotelier Mercure amplasat la doar 100 de metri de renumita stradă comercială Friedrichstrasse, la 5 minute de mers pe jos de Spitalul Universitar Charite si la 100 de metri de staţia de metrou Naturkundemuseum, de unde se poate ajunge la Checkpoint Charlie după o călătorie de 7 minute. Hotelul cu 246 de camere se afla in districtul Mitte bogat in vestigii istorice, arhitectonice, culturale si renumit pentru bogata activitate teatrala si muzicala. Restaurantul Olive Tree  are terasă şi serveşte preparate culinare internaţionale şi locale. Barul Heimweh serveşte bere germană, vinuri rafinate şi gustări uşoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Mercure Hotel Berlin City 4* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop,  schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, automat (băuturi), pranz la pachet, room service, serviciu de concierge,  spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, WiFi gratuit in intregul hotel, restaurant (a la carte), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), mic dejun în cameră, bar, grădină, parcare contra cost (15 EUR/zi) fara rezervare, ziare, seif, grădină, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  lift, camere izolate fonic, cameră cu facilităţi antialergice, aer condiţionat, teren de joacă pentru copii, închirieri biciclete.

Camere hotel

Camerele sunt luminoase, anti alergice, si inzestrate cu birouri, aer conditionat, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, bai spatioase.

Masa hotel

Mic dejun.