Hotel Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg 4*



Descriere hotel

Hotelul Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg 4* se află pe o stradă laterală liniştită din centrul Berlinului, la 10 minute de mers pe jos de magazinul KaDeWe şi de strada comercială Ku'Damm. La 650 de metri distanta se afla staţia de metrou Wittenbergplatz. care asigura legături directe cu Potsdamer Platz, centrul de expoziţii ICC din Berlin şi Stadionul Olimpic. Districtul Mitte unde este amplasat hotelul ofera o mare concentrare de muzee, monumente istorice si bijuterii arhitectonice, precum si o viata muzicala si teatrala foarte bogata. Elegantul restaurant Rienacker si terasa sa de vara ofera mancăruri internaţionale a la carte. Băuturile sunt servite şi în elegantul Botho Lounge & Bar, care oferă şemineu intim. Centrul de convenții al hotelului detine camere pentru conferințe, expoziții și evenimente. Hotelul cu 189 de camere apartine lantului hotelier Golden Tulip Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg 4* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, parcarea proprie contra cost (14 EUR/zi) fara rezervare si parcare publica contra cost in apropiere fara rezervare, WiFi in intregul hotel, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, bar, terasă la soare, terasa, ciclism, sală de fitness, pranz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, suită nupţială, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, camere de familie, camere izolate fonic, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice, zonă pentru fumători.

Camere hotel

Camerele de nefumători sunt decorate elegant, in culori luminoase si sunt dotate cu TV prin satelit, baie modernă  cu uscător de păr şi oglindă cosmetică, acces la internet prin cablu şi Wi-Fi.

Masa hotel

Mic dejun.