Hotel Estrel 4*



Descriere hotel

Hotelul Estrel 4* este situat  în cartierul Neukölln din Berlin şi face parte dintr-un centru mare de convenţii şi divertisment. Gara S-Bahn Sonnenallee este la doar 2 minute de mers pe jos de hotel. Trenurile circulă direct la Centrul de Expoziții ICC. La hotel se organizeaza spectacole muzicale si de comedie live. Se asigura legatura directa cu autobuzul la Aeroportul Schönefeld. O gama diversa de facilitati si cinci restaurante cu preparate internationale se afla la dispozitia oaspetilor.  Restaurantele sunt amplasate in atriumul mare construit in stil mediteranean. In completare exista trei baruri, un lounge pentru fumatori si o gradina cu vedere la la canalul Neukölln.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Estrel 4* ofera urmatoarele servicii si facilitati: recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, pranz la pachet, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, magazine, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, camere izolate fonic, încălzire, zonă pentru fumători, parcare publica contra cost 18 EUR/zi fara rezervare, saună, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, divertisment de seară, restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, bar, WiFi hotspot gratuit in intregul hotel,internet prin cablu gratuit in camere.

Camere hotel

Toate cele 1125 de camere spaţioase sunt decorate în culori calde, naturale,  oferă aer condiţionat, ferestre izolate fonic, bai elegante cu cazi şi uscătoare de păr.

Masa hotel

Mic dejun.