Hotel Vienna House Dream Castle 4*



Descriere hotel

Hotelul Vienna House Dream Castle 4* oferă un serviciu gratuit de transfer la Disneyland Paris cu statie  la gara Marne-la Vallee  Chessy şi terminalul Eurostar, şi este înconjurat de un lac şi de grădini. Hotelul este la 35 de minute de mers cu maşina de Paris şi la 4,5 km de  centrul comercial Val d`Europe. Oaspeţii sunt invitaţi să se relaxeze la centul Spa care are piscină interioară încălzită, saună, cadă cu hidromasaj, sală de fitness, masaje şi o varietate de tratamente de înfrumuseţare. Restaurantul hotelului  "Sans Souci" serveşte un mic dejun american complet tip bufet şi oferă o gamă largă de mâncăruri calde/reci şi produse de patiserie. Restaurantul tip bufet "The Musketeer" este deschis în fiecare seară şi serveşte o selecţie de mâncăruri franceze şi europene. La bar sunt disponibile gustări, între orele 11:00 - 23:00. Hotelul apartine lantului hotelier Vienna International Hotels & Resorts. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Vienna House Dream Castle 4* dispune de urmatoarele facilitati: room service, prânz la pachet, automat (băuturi), automat (gustări), transfer de la/la aeroport, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, camere izolate fonic, încălzire, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), snack bar, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă tot anul), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, grădină, terasă, Wi-Fi gratuit in camerele hotelului, parcare publica gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Cele 397 de camere si apartamente decorate în stil muschetar şi în stilul Castelului Potsdam, sunt dotate cu TV cu ecran plat, acces gratuit la internet Wi-Fi, mini bar şi facilităţi pentru prepararea ceaiului şi cafelei.

Masa hotel

Mic dejun.