Hotel Opera Vivaldi 3*



Descriere hotel

Hotelul Opera Vivaldi 3* se află la 350 de metri de Opera Garnier și de faimosul magazin Galeries Lafayette, pe o stradă laterală liniștită, la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Opera, cu legatura directa spre Muzeul Luvru, Turnul Eiffel, Gara St. Lazare, Gare de Lyon și parcul de distractii Disneyland Paris. Langa Opera Garnier este statia autobuzului Roissy care asigura legatura cu Aeroportul Charles de Gaulle. Zona este propice shoppingului, vizitarii muzeelor de arta, vizionarii specatcolelor de teatru si plimbarilor in oras. Brand-uri renumite cum sunt Cartier, Burberry, Louis Vuitton, Hermes si Chanel au magazine in proximitate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, transfer la aeroport contra cost, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, magazin de suveniruri/cadouri, cafenea, room service, mic dejun în cameră, WiFi gratuit, parcare publica in apropiere contra cost fara rezervare, salon TV, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, fax/copiator, bilete la spectacole, sali de conferinte si petreceri. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: telefon, ventilator, seif,  aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, WiFi gratuit, incalzire, izolare fonica, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.