Hotel Oceania Paris Porte de Versailles 4*



Descriere hotel

Hotelul  Oceania Paris Porte de Versailles 4* este situat in Paris, langa Porte de Versailles, Parcul Expoziţiilor şi Palatul Sporturilor, la 300 de metri de statia de metrou Porte de Versailles si apartine lantului hotelier Oceania.
Piscina hotelului cu jeturi de apă are o zonă de înot contra curentului. Oapsetii au acces la centrul spa, cu o cadă cu hidromasaj si la sala de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, WiFi gratuit in camere, parcare contra cost fara rezervare, cameră de bagaje, bar, room service, snack bar, cafenea, mic dejun in camera, automat gustari si bauturi, gardina, terasa, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, fax/copiator, serviciu de secretariat, sală de fitness, piscină interioară, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, masaj. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, telefon, birou, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale cu plata/canale prin satelit, seif, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.