Hotel Lodge du Centre 3*



Descriere hotel

Hotelul Lodge du Centre 3* este situat la doar 2 minute de mers pe jos de staţia de metrou Grands Boulevards, la 10 minute de mers pe jos de magazinele de lux Galeries Lafeyette, Printemps si servicii de transport local catre Place de la Concorde, Turnul Eiffel şi  Place de la Republique. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, serviciu de transfer contra cost, încălzire, transfer de la și/sau la aeroport, camere de familie, camere pentru nefumători, fax/copiator, mic dejun în cameră, bar, room service, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, WiFi gratuit, parcare publica in apropiere contra cost fara rezervare, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, serviciu de concierge, jocuri și puzzle-uri. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: izolare fonica, mini bar, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, ventilator, incalzire, dressing, fierbator electric, WiFi gratuit, birou, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun