Hotel Les Jardins Du Marais 4*



Descriere hotel

Hotelul Les Jardins Du Marais 4* este amplasat in Arondismentul XI, în centrul istoric al Parisului, la numai 900 de metri de Place de la Republique şi de fortăreața Bastilia  si la 90 de metri de statia de metrou Saint-Sebastien Froissart cu legatura către Place de la Concorde. Arondismentul XI este celebru pentru muzeele si monumentele sale de renume international.  Restaurantul cu terasă  oferă preparate din bucătăria franțuzească modernă, iar in fiecare dimineata este servit un mic dejun american. Hotelul este exclusiv pentru adulti.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Les Jardins Du Marais 4* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, parcare contra cost 29 EUR/zi fara rezervare, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de concierge, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, internet prin cablu contra cost 10 EUR/zi si 5 EUR/ora, WiFi gratuit, restaurant (a la carte), room service, bar, mic dejun în cameră, snack bar, terasă la soare, grădină, terasă, închirieri biciclete, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, saună, minimarket propriu, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, încălzire, zonă pentru fumători, seif, lift, ziare.

Camere hotel

Cele 265 de camere sunt decorate modern si au in dotare aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit, mini baruri si bai placate cu marmura.

Masa hotel

Mic dejun.