Hotel Le Patio Bastlle (ex Best Western Le Patio Saint Antoine) 3*



Descriere hotel

Hotelul  Le Patio Bastlle (ex  Best Western Le Patio Saint Antoine)  3* se află în partea de est a orasului Paris, la 400 de metri de statia de metrou şi Gara RER Nation, intre Place de la Bastille și Place de la Nation. In apropiere se gasesc cartierul Marais, Muzeul Luvru și Bulevardul Champs-Elysees. Hotelul face parte din lantul hotelier Best Western.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje,  terasa, gradina, aer condiţionat, încălzire, seif, lift, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, cameră cu facilităţi antialergice, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit, parcare contra cost cu rezervare, internet prin cablu contra cost, mic dejun în cameră. Animalele de companie sunt acceptate la cerere, gratuit. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  aer conditionat, mini bar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, telefon, fier de calcat, radio, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit, canale cu plata, incalzire, izolare fonica, WiFi gratuit, chicineta, frigider, fierbator electric, zona de luat masa, ustensile de bucătărie, baie cu cada, uscator de par,  articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun