Hotel Ibis Styles Paris Massena Olympiades 3*



Descriere hotel

Hotelul Ibis Styles Paris Massena Olympiades 3* este situat în arondismentul al 13-lea, între Biblioteca Națională a Franței și cartierul asiatic din Paris. Acesta se află la 650 de metri de stația de metrou Olympiades și la 13 km de Aeroportul Orly. Folosind legăturile metroului local (liniile 7 și 14), oaspeții pot ajunge în centrul Parisului în mai puțin de 20 de minute. Hotelul este la 500 de metri de stația de metrou Porte d'Ivry. Micul dejun tip bufet se serveste zilnic in camera sau in sala de mese. Hotelul cu 93 de camere apartine lantului hotelier Ibis Styles.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ibis Styles Paris Massena Olympiades 3* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ascensor, Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit in intregul hotel. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Camerele cu Aer Condiționat  sunt decorate în culori calde, neutre si au TV cu canale prin satelit și baie proprie cu uscător de păr.

Masa hotel

Mic dejun.