Hotel Hipark Design Suites La Villette 4*



Descriere hotel

Hotelul de apartamente Hipark Design Suites La Villette 4* se află la 40 de metri de stația de tramvai Butte de Chapeau Rouge (linia 3), la 10 minute de parcul Buttes Chaumont și stația de metrou Porte de Pantin (linia 5),  la 4,5 km de Place de la Republique si la 17 km de Aeroportul Orly.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer condiţionat, încălzire, lift, WiFi gratuit, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic, camere de familie, sală de fitness, pranz la pachet, parcare publica in apropiere contra cost fara rezervare. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare suita detine: aer conditionat, seif, telefon, birou, zona de relaxare, incalzire, dressing, TV cu canale cu plata/satelit/cablu, canapea, izolare fonica, WiFi gratuit, masa, fier de calcat, chicineta, frigider, fierbator electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, ustensile de bucatarie, plita de gatit, prajitor de paine, baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun