Hotel Cambon 4*



Descriere hotel

Hotelul Cambon 4* este  situat în arondismentul 1 din centrul Parisului, la 50 de metri de Grădinile Tuileries și la 10 minute de mers pe jos de Muzeul Luvru. Hotelul detine o mare colectie de obiecte d earta si tablouri. La 5 minute de mers pe jos se afla Place Vendome și  Rue Saint Honore, iar la 50 de metri, staţia de metrou Concorde care face legatura cu Bulevardul Champs Elysees. In zona hotelului se gasesc magazine ale renumitelor brand-uri H&M, Zara, Chanel, Rolex si Cartier. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, aer condiţionat, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, încălzire, închirieri auto, parcare publica in apropiere contra cost cu rezervare, WiFi gratuit, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, suită nupţială, bar, mic dejun, room service, bibliotecă, bar, mic dejun in camera, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, fax/copiator, serviciu de secretariat. Animalele de companie nu sunt acceptate

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, mini bar, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, incalzire, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun