Hotel Avalon Hotel Paris 3*



Descriere hotel

Hotelul  Avalon Hotel Paris 3*  se află la 5 minute de mers pe jos de  Gare du Nord, de unde sunt usor accesibile  Aeroportul Charles de Gaulle, Montmartre şi Cartierul Latin. Hotel construit in stil hausmannian face parte din lantul hotelier HipHop Hostels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, serviciu de transfer, transfer la aeroport contra cost, lift, seif, ziare, camere pentru nefumători, camere de familie, salon TV, incalzire, cafenea, bar, snack bar, room service, bilete la atracții sau spectacole, WiFi gratuit, castroane pentru animale de companie, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, lustruire pantofi, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, bibliotecă. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie sunt acceptate la cerere, gratuit. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: telefon, seif, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, birou, incalzire, izolare fonica, WiFi gratuit, radio, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.