Hotel Adagio Marne La Vallee - Val d`Europe 0*



Descriere hotel

Hotelul Adagio Marne La Vallee - Val d`Europe se află la 3 km de Disneyland Paris, unde puteţi ajunge prin intermediul unui serviciu gratuit de transfer. Reşedinţa se află la 40 de minute de mers cu maşina de centrul Parisului, la numai 12 minute de mers pe jos de staţia RER Val d'Europe şi la 140 de metri de centrul comercial Val d'Europe. În fiecare zi puteţi savura un mic dejun continental  în sala de mic dejun, care are vedere la piscină. Hotelul cu 290 de camere apartine lantului hotelier Adagio Aparthotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Adagio Marne La Vallee - Val d`Europe ofera urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit in intregul hotel, sală de fitness, piscină interioară (deschisă tot anul), parcare proprie contra cost 10 euro/zi si 60 euro/saptamana (fara rezervare), automat (băuturi), automat (gustări), serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, fax/copiator, ziare, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, încălzire. 

Camere hotel

Apartamentele și studiourile sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, bucătărie complet utilată, care detine un cuptor cu microunde, maşină de spălat vase şi frigider.

Masa hotel

Mic dejun.