Hotel Yatule Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Yatule Resort & Spa 4* are acces direct la celebra Plaja Natadola si este situat la 2 minute cu masina de Trenul de Golf Natadola Bay Championship. La 30 de minute distanta cu masina se afla Coral Coast, la 40 d eminute se afla Aeroportul International Nadi si la 40 d ekm departare se gasesc zona comerciala Sigatoka, Kula Eco Park si Tavuni Hill Fort. Restaurantul hotelului serveste preparate locale diverse si specialitati din fructe de mare.Barul ofera bauturi si spectacole de divertisment live.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, WiFi contra cost, grădină, acces imediat la plajă, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale la cerere, room service, WiFi contra cost, piscină în aer liber, masaj, parcare publica gratuita fara rezervare, teren de golf  la maxim 3 km, închirieri auto, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, închirieri auto, camere pentru nefumători, fax/copiator, babysitting/servicii pentru copii.

Camere hotel

Fiecare bungalow este dotat cu:  aer condiţionat, seif, TV, telefon,  patio,  fier de călcat, birou, zonă de relaxare,  ventilator,  minibar, mașină de cafea, baie cu dus, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

Mic dejun