Hotel Vomo Island Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Vomo Island Resort 5* este amplasat pe o insula privata din Insulele Mamanuca - Arhipelagul Fiji, la 15 minute de  zbor cu elicopterul sau hidroavionul de Aeroportul International Nadi. Oapeţii pot admira apusuri de soare spectaculoase, practica sporturi nautice fara motor, joaca golf pe ternul cu 9 gauri, se relaxeaza la spa. Seara Barul Rocks ofera tartine gratuite. Restaurantul Reef cu vedere la piscina principală si Barul Vuda cu zonă de relaxare în aer liber ofera o gama variata de preparate si bauturi cu si fara alcool.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit, aer condiţionat, seif, încălzire, camere pentru nefumători, suita nuptiala, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale la cerere, gratar, pranz la pachet, gradina, terasă la soare, zonă de plajă privată, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, fax/copiator, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, animatori, mini golf, teren de tenis, teren de golf la maxim 3 km, pescuit, scufundări, snorkelling. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare vila este prevazuta cu: terasa cu vedere la gradina sau la ocean, telefon, seif, mini bar, aer conditionat, birou, zona de relaxare, WiFi gratuit, ventilator, canapea, fierbator electric, fier de calcat, fax, frigider, plasa de tantari, baie cu dus, uscator de par, halate de baie, cada spa, papuci.

Masa hotel

Pensiune completa.