Hotel Tropica Island Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Tropica Island Resort 4* exclusiv pentru adulti este amplasat in mijlocul unei gradini tropicale de 7,6 hectare, de-a lungul unei plaje private si asigura legatura cu orasul Nadi prin hidroavion, barca sau elicopter.  Doua restaurante, o piscina infinita si 3 baruri cu vedere la ocean sunt la dispozitia oaspetilor. Centrul spa de zi, barul Sunset Beach de pe tarm, activitati sportive si de divertisment zilnice, spectacole muzicale live, ceremonii kava, volei pe plaja, boules pe plaja, hranirea pestilor, cursuri de gatit, vizite in sat, snorkelling, picnic pe plaja sunt atractive pentru toti vizitatorii insulei.




Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: gradina, aer condiţionat, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, terasă la soare, piscină infinită in aer liber, spa și centru de wellness, masaj, bar, restaurant a la carte, magazin de suveniruri/cadouri, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, zonă pentru fumători, seif, camere pentru nefumători, WiFi gratuit in zonele publice, divertisment de seară,  sporturi nautice, scufundări, snorkelling, caiac, pescuit,  animatori, divertisment de seară. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Fiecare bungalow detine: aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar,  seif, aer condiţionat, fier de călcat, frigider, birou, zonă de relaxare, seif pentru laptop, canapea, patio, ventilator, fierbător electric, statie de incarcare iPod,   piscină privată, prosoape, mobilier de grădină,  duș deschis, piscină infinită, prosoape la piscină, vin sau șampanie, sticlă de apă, pahare de vin, baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa