Hotel Tanoa International 3*



Descriere hotel

Hotelul Tanoa International 3* se afla la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Nadi - Insulele Fiji si ofera camere ale caror balcoane se deschid spre gradini tropicale luxuriante, piscina in aer liber si un restaurant. Oaspetii beneficiaza si de 2 terenuri de tenis, bar la piscina, sala de fitness, piscina pentru copii, sauna, baie de aburi si masaje. Restaurantul Tanoa International Fresh cu program intre orele 11:00-21:00 serveste pizza si frigarui din gastranomia indiana traditionala tandoor. Restaurantul Gradina este deschis nonstop, iar barul deschis pana la ultimul client ofera spectacole muzicale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gazdele le ofera oaspetilor urmatoarele facilitati: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, transfer la aeroport, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi contra cost, camere pentru nefumători, bancomat, parcare publica gratuita fara rezervare, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, grădină, piscină în aer liber, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, teren de tenis, bar, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, snack bar, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, serviciu de secretariat.

Camere hotel

Fiecare camera si suita este prevazuta cu: aer conditionat, incalzire, telefon, fier de calcat, balcon, aparat de radio, frigider, birou, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin cablu, seif, fierbator electric, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun