Hotel Matamanoa Island Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Matamanoa Island Resort 4* destinat exclusiv adulților peste 16 ani este un refugiu linistit în frumoasele Insule Mamanuca din Arhipelagul Fiji, situat  la doar 30 de km de Aeroportul Internațional Nadi. Insula are un con vulcanic care se desprinde din mare si plaje idilice cu nisip alb inconjurate de vegetație luxuriantă. Restaurantul are vedere la ocean şi servește preparate din bucătăria internațională. Micul dejun este compus din produse de patiserie, gem, cereale, clătite și sucuri. Micul dejun a la carte este oferit la un cost suplimentar.  Se poate lua masa la piscină sau pe terasa cu vedere la ocean. Oaspetii s ebucura de masaje relaxante si de o serie de activitati de agrement, experiente culturale si snorkelling la recifele de corali.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gazdele ofera urmatoarea gama de facilitati: aer condiţionat, sei, zonă de plajă privată, gradina, terasă la soare, piscină infinită in aer liber, spa și centru de wellness, masaj, WiFi gratuit in zonele publice, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, birou de turism, magazin de suveniruri/cadouri, spălătorie, jocuri și puzzle-uri, animatori, bibliotecă, karaoke, tenis de masă, snorkelling, scufundări, caiac, pescuit, teren de tenis. Nu există parcare disponibilă. 

Camere hotel

Fiecare bungalow are in dotare: aer condiţionat, minibar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif,  fier de călcat,

 radio, frigider, birou, ventilator, zonă de relaxare, patio,seif pentru laptop, zonă de luat masa, fierbător electric, piscină privată,  terasă, prosoape, masă, mobilier de grădină, baie cu dus, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune