Hotel JA Jebel Ali Beach 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul JA Jebel Ali Beach 5* este amplasat pe tarmurile plajei Jumeirah. Resortul detine un teren de golf si o linistita  plaja proprie. Cele 406 camere ale hotelului au un design casnic si sunt dotate cu balcoane. Cele mai practicate sporturi sunt ski-ul nautic si golful. La relaxarea oaspetilor contribuie si o impresionanta piscina cu apa proaspata si o piscina cu apa de mare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul JA Jebel Ali Beach 5* este un hotel luxos care pune la dispozitia turistilor urmatoarele dotari: Aer Conditionat, parc de masini, magazin de cadouri, restaurant, curatatorie, sali de conferinte, centru de afaceri, internet Wi-Fi, salon de infrumusetare, coafura, teren de golf, masaj, navigatie, sauna, snorkeling, centru Spa, piscina, bar la piscina, teren de tenis, ski pe apa, windsurfing, sporturi pe apa, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Camere hotel

Hotelul are camere cu vedere la golf si la mare, utilate cu: Aer Conditionat, jacuzzi, mini bar, uscator de par, room service, filtru de cafea/ceai, telefon, TV satelit/cablu, TV - filme acasa.

Masa hotel

All inclusive