Hotel Yas Viceroy Abu Dhabi 5*



Descriere hotel

Hotelul Yas Viceroy Abu Dhabi 5* are un design deosebit si este amplasat jumătate deasupra apei şi jumătate pe uscat. Un pod leaga hotelul de partea continentala a capitalei Abu Dhabi. La 10 minute de mers cu masina se afla Aeroportul Internaţional Abu Dhabi si la 15 minute de mers cu maşina este centrul oraşului Abu Dhabi. Oaspetii au acces la un teren de golf cu 18 gauri si la centrul comercial Yas. Hotelul ofera 11 optiuni de luat masa in localuri culinare si de tip salon care servesc de la preparate mediteraneene, paste de  casa italienesti, pana la specialitati asiatice, gustari si delicatese japoneze teppanyaki. Centrul spa amenajat ca un hamam traditional  ofera doua piscine pe acoperis. Clubul Yas de pe plaja are piscina, bar si zona de luat masa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, ziare, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, serviciu de transfer  gratuit, magazine, transfer de la și/sau la aeroport, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, bar la piscină, bar, room service, meniu pentru copii, opțiuni de mic dejun, meniuri cu diete speciale la cerere, mic dejun în cameră, restaurant bufet, restaurant a la carte, WiFi gratuit, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, zonă de joacă, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, fax/copiator, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, zonă de plajă privată, terasă la soare, piscină în aer liber pe acoperis, spa și centru de wellness, sala de fitness, baie turcească/baie de aburi, masaj,  aqua park,  teren d egolf la maxim 3 km, club de noapte/DJ. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer conditionat, zona de relaxare, birou, radio, minibar, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, fierbator electric, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, halate d ebaie, articole de toaleta gratuite, papuci. 

Masa hotel

Mic dejun