Hotel W Dubai Al Habtoor City 5*



Descriere hotel

Hotelul  W Dubai Al Habtoor City 5* este situat la intersectia formata de Burj Khalifa, Dubai Mall si Fantana din Dubai,  pe malul Canalului maritim din Dubai si este compus din trei hoteluri, trei turnuri rezidentiale si un teatru in stilul Franco Dragone. Designul hotelului reprezinta un amestec cosmopolit de tendinte artistice. Hotelul a fost inaugurat in 2016, are 356 de camere si apartamente repartizate intr-un zgarie nori de 33 de etaje, 2 restaurante tip bufet si a la carte, 2 saloane, piscina in aer liber,  si o multime de alte facilitati moderne care asigura confortul deplin al oaspetilor si premisele unor vacante de neuitat.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, seif, camera de bagaje, birou de turism, transfer la aeroport contra cost, inchirieri auto, 2 saloane, restaurant tip bufet, restaurant a la carte, WiFi gratuit, bancomat, ziare in lobby, serviciu de concierge, lounge bar, piscina in aer liber, terasa la soare, umbrele de soare, sezlonguri, bar la piscina, centru de fitness, serviciu de secretariat, 6 sali de conferinte, zona pentru fumatori, spalatorie, serviciu de calcat, salon de frumusete, centru spa de lux, sauna, masaj, camera de aburi, baie turceasca, club de noapte, babysitting/supraveghere copii, mini club, loc de jaoca, parcare gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: balcoane si terase largi, mobilate, cu vedere la mare, gradinile si bazinele de inot hotelului, design interior contemporan, in culori de pamant si apa, aer conditionat, TV LED cu canale rin satelit, birou, WiFi gratuit, statie iPod, statie de calcat, meniu d eperne, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, room servcie nonstop, ziare, zona de relaxare, canapea, seif, serviciu zilnic de curatenie, baie cu dus/cada, uscator d epar, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.