Hotel Rixos Bab al Bahr 5*



Descriere hotel

Hotelul Rixos Bab al Bahr 5* se află în orașul Ras Al Khaimah, la 25 de minute de mers cu mașina de centrul acestuia si la 60 de minute de mers cu mașina de  Aeroportul Internațional Dubai. Hotelul amplasat pe plajele insulei artificiale Al Marjan are 650 de camere si apartine lantului hotelier Rixos Hotels. Complexul dispune de 14 restaurante care ofera mancare si bautura nelimitate  impreuna cu un program de divertisment zilnic.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Rixos Bab al Bahr 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare gratuita fara rezervare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, camere de familie, recepţie deschisă non stop, room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), schimb valutar, birou de turism, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, magazin de suveniruri/cadouri, restaurant, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, bar,  sporturi nautice, teren de tenis, biliard, sauna, tenis de masa, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zona de plaja, teren de joacă pentru copii, club de noapte/DJ, club pentru copii.

Camere hotel

Toate camerele și suitele oferă TV cu ecran plat, mini baruri și ceainice electrice. Unele suite au balcoane cu vedere superba la mare.

Masa hotel

All Inclusive.