Hotel Renaissance Downtown Dubai 5*



Descriere hotel

Hotelul Renaissance Downtown Dubai 5* este situat chiar pe marginea Canalului Dubai, la mică distanta de mers pe jos de zona centrala si de Burj Khalifa si Dubai Mall, la 7 minute de Centrul Financiar Internațional din Dubai si  la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. In celelalte zone ale orasului se poate ajunge cu metroul care circula pe linia rosie, a cărui statie este situată la 20 de minute de mers pe jos. Centrul spa Six Senses Dubai de la etajul 5 al hotelului are 6 suite de tratament private, dedicată fiecare unui anumit simț, precum și o suită hamam. Maestrul bucătar Masaharu Morimoto, binecunoscut datorită emisiunii Iron Chef, și-a adus renumitul stil culinar în Emiratele Arabe Unite prin restaurantul Morimoto Dubai, iar David Myers vă invită să vă bucurați de arome tipice unei ferme din sudul Franței la Bleu Blanc by David Myers și de savori italiene autentice la BASTA! by David Myers. La Braseria BHAR, amenajată în stilul tipic al Orientului Mijlociu se fumeaza traditionala narghilea. Cafeneaua Grounded  serveste cafea provenită de la prelucrătorii locali Seven Fortunes  si gustari usoare preparate de specialiștii patiseri ai hotelului.
Acest hotel face parte din lantul hotelier  Renaissance Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă la soare, șemineu în aer liber, mobilier de gradina, zonă pentru fumători, WiFi gratuit in zonele publice, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, transfer la aeroport contra cost, serviciu de concierge, cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, muzica live, happy hour, divertisment de seară, club pentru copii, bilete la atracții sau spectacole, room service, bar, cafenea, mic dejun în cameră, restaurant, bar la piscină, bufet pentru copii, sticla de apa, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, sesiuni de yoga,  spa și centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness, sauna, camera de aburi, baie la picioare, piscină infinita in aer liber, pe acoperis, umbrele de plajă, șezlonguri sau paturi de plajă, prosoape de piscină. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, mini bar, telefon, birou, zona de relaxare, TV cu ecran plat si  canale prin cablu/satelit, incalzire, apa imbuteliata gratuita, serviciu de trezire,   fier de călcat, canapea,  fierbător electric, uscător de haine, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite, toaletă, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.