Hotel Park Regis Kris Kin 5*



Descriere hotel

Acest hotel oferă o piscină pe acoperiş, cu vedere la orizontul Dubaiului şi camere pentru nefumători, cu televizor interactiv cu ecran plat şi băi de designer.
Hotelul Park Regis Kris Kin 5* a fost renovat in anul 2012 si este situat in zona Bur Dubai vis a vis de Mall Burjuman, la doar 15 minute de mers pe jos de plaja publica. Hotelul are shuttle pana la plaja si la malluri.
Camerele Hotelului Park Regis Kris Kin 5* au lângă pat un panou de control al luminilor şi al instalaţiei de aer condiţionat. Acestea oferă un spaţiu de lucru mare, cu un scaun ergonomic şi prize la nivelul biroului.
Restaurantul Le Metro este specializat în bucătăria franceză, iar la Barul Grandstand sunt disponibile mărci internaţionale de bere şi preparate la grătar. Restaurantul şi barul de vinuri de la etajul 19 oferă privelişti panoramice ale Dubaiului, combinate cu mâncăruri asiatice autentice şi vinuri fine.
Oaspeţii se pot relaxa în cada cu hidromasaj sau pot face mişcare în centrul de fitness bine echipat. Hotelul oferă, de asemenea, o saună şi o baie de aburi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Park Regis Kris Kin 5* ofera oaspetilor sai un bar, seif, restaurant Kris la ultimul etaj (a la carte), restaurant Le Metro (bufet), coffee shop Marhaba, terasa la soare, sauna, sala de fitness, jacuzzi, piscina in aer liber pe acoperis, room service, sali de conferinta, salon de frumusete, club de noapte, Internet wireless gratuit in zonele publice, iar in camere este cu plata 75 aed/zi.

Camere hotel

Hotelul Park Regis Kris Kin 5* are 390 de camere ce dispun de baie, aer conditionat, minibar, telefon, TV cu 40 canale satelit, uscator de par, seif, cosmetice, halat, papuci si facilitati pentru prepararea ceaiului.

Masa hotel

Mic dejun.