Hotel Novotel Suites Mall of the Emirates 3*



Descriere hotel

Hotelul Novotel Suites Mall of the Emirates 3*  este un hotel de design de lux,  situat langa Mall of the Emirates şi Ski Dubai.  Staţia de metrou Mall of the Emirates este situată la 500 de metri de hotel, iar Parcul acvatic Wild Wadi este la mai puţin de 5 minute de mers cu maşina. Acest hotel face parte din lantul hotelier Novotel Suites.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop,  aer conditionat, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, parcare gratuita fara rezervare, bancomat, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bar, room service, restaurant, mic dejun în cameră, WiFi gratuit, fax/copiator, cameră de jocuri, bibliotecă, piscină în aer liber, sala de fitness, masaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, zona de relaxare, minibar, TV cu ecran plat, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, birou, canapea, izolare fonica, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun