Hotel Lotus Apartments & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Lotus  Apartments & Spa 4* este situat la 5 minute cu mașina de Marina Mall si ofera vedere la portul de agrement. Oaspeţii se pot relaxa la centrul Lotus Spa, prevăzut cu o piscină în aer liber şi un club de sănătate, sau la sauna si centrul de fitness. Se poate ajunge cu usurinta la centrele comerciale si la zona economica libera Jebel Ali. Zona Dubai Marina este cautata de turistii amatori de viata de noapte, plaja si delicii gastronomice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Lotus  Apartments & Spa 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), restaurant (bufet), restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit in intregul hotel, recepţie deschisă non stop,  serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, room service, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, spălătorie, centru de afaceri, fax/copiator, facilităţi VIP în cameră, magazine, mini market propriu, camere de familie, zonă pentru fumători, lift, seif, ziare, masaj, saună, sală de fitness, spa și centru de wellness.

Camere hotel

Fiecare din cele 95 de camere este luxoasa, decorata modern si este prevazuta cu TV cu ecran plat, DVD player, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, bucatarie cu aragaz cu mai multe arzatoare, frigider si masina de spalat vase.

Masa hotel

Mic dejun.