Hotel Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana 5*



Descriere hotel

Hotelul  Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana 5* este amplasat in apropierea Palatului Prezidential din Abu Dhabi, inconjurat de apele turcoaz ale Golfului Arabic si este primul hotel deschis in Abu Dhabi de catre Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana. La 10 minute distanta de mers cu mașina se afla Centrul Internațional de Expoziții din Abu Dhabi, la  25 de minute cu mașina  se gaseste Aeroportul Al Bateen, iar la 30 de minute de mers cu maşina Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Restaurantul Kamoon, cu vedere la piscina serveşte preparate arabe autentice,  Restaurantul Horizon  deschis pe tot parcursul zilei ofera preparate internaționale, într-o atmosferă elegantă.  The Lounge situat în lobby oferă mese ușoare, dulciuri savuroase  cu diverse arome de cafea  și băuturi răcoritoare. Consumul de alcool este interzis in acest hotel. Oaspetii se delecteaza cu tratamentele oferite de centrul de spa si wellness, antrenamentele de la centrul de fitness Bodylines sau cu activitatile antrenante din jurul piscinei si de la plaja.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, gradina, terasa, zonă de plajă privată cu acces direct, transfer la aeroport contra cost, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători, suită nupţială, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, room service, restaurant bufet, restaurant a la carte, bar, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, bufet pentru copii, cafenea, ciocolată sau fursecuri, fructe, WiFi gratuit, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de concierge, vestiare, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, bilete la atracții sau spectacole, echipament de joacă pentru exterior,canale TV pentru copii, zonă de joacă, babysitting/servicii pentru copii, piscină pentru copii, piscină în aer liber incalzita, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, echipament de tenis, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, ciclism, tenis de masa, sporturi nautice, squash, scufundări, snorkelling. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare este dotata cu: aer conditionat, apa imbuteliata gratuita, zona de relaxare, birou, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, minibar, telefon, seif, fier de calcat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie cu cada/dus, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun