Hotel InterContinental Abu Dhabi 5*



Descriere hotel

Hotelul InterContinental Abu Dhabi 5* este situat pe plajă, în centrul capitalei, la 10 minute de mers cu maşina de centrul plin de viaţă al oraşului, si la 20 de minute  de Centrul Internaţional de Expoziţii din Abu Dhabi. Oaspeţii hotelului pot face cumpărături la Gold Souk,  la Heritage Village  şi la Fundaţia Culturală. De asemenea, se poate ajunge cu uşurinţă la mai multe centre comerciale importante. Restaurantul Chamas serveşte preparate braziliene stil churrasco, iar localul Fishmarket oferă mâncăruri cu specific thailandez. Yacht Club serveşte specialităţi japoneze şi are vedere la portul de agrement. Lounge-ul cu pian oferă o varietate de vinuri, cocktailuri şi cafea. Hotelul are un port de agrement propriu. Printre alte facilităţi de agrement disponibile la hotel se numără o piscină mare cu terasă la soare, precum şi o sală de sport ultramodernă. Serviciul de concierge poate organiza excursii. Cu cele 390 de camere luxoase si facilitatile sale moderne hotelul face parte din lantul hotelier InterContinental Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul InterContinental Abu Dhabi 5* le ofera oaspetilor sai: room service, închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, zonă pentru fumători, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, teren de tenis, squash, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, cameră de jocuri, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare proprie gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Camerele  au un design interior modern şi detin mobilier de lux, precum şi o baie somptuoasă amenajată cu marmură. Acestea oferă vedere la oras sau la Golful Arabic.

Masa hotel

Mic dejun.