Hotel Howard Johnson Bur Dubai 3*



Descriere hotel

Hotelul Howard Johnson Bur Dubai 3* este situat în centrul cartierului Bur Dubai, la 5 minute de mers cu mașina de Muzeul Dubai și de Bazarul Meena. Staţia de metrou Burjaman se afla la 500 de metri distanta, iar staţia de autobuz Khalid Bin Waleed se agaseste la numai 50 de metri. Hotelul detine  o piscină pe acoperiș, cu vedere spectaculoasă la orașul Dubai si face parte din lantul hotelier Howard Johnson.  Restaurantul Kebab Korner  serveşte specialităţi indiene, Restaurantul Red Dragon oferă preparate chinezeşti, iar Clubul Dawaat ofera  divertisment de noapte. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, ziare, incalzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi contra cost in zonele publice, parcare gratuita cu rezervare, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, serviciu de secretariat,  fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, lustruire pantofi, spalatorie, serviciu de călcat, restaurant, room service, grătar, club de noapte/DJ, piscină în aer liber, sală de fitness, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele spaţioase sunt decorate în stil contemporan şi sunt dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit, TV prin satelit, bai cu cada. 

Masa hotel

Mic dejun